Filozófiánk

64B9A4FA-1E37-4EF6-B5EB-F92ACA80ACCC.JPG

Őszinte

Mindent szeretünk, ami hozzátok köthető. A bolondozásokat, a finom érintéseket, sokat jelentő szavakat vagy tárgyakat, filmetek ezeknek harmóniájában lesz igazán bensőséges és szeretettel teli. Mi azt szeretnénk, ha önmagatokat látnátok a képernyőn, nem kívánunk más bőrébe bújtatni. Úgy hisszük, filmetek ragyogását, őszinte érzéseitek teszik igazán látványossá.

 
B28B1EE1-738B-47D8-8416-5A469D505BED.JPG

Természet ihlette

Az Anyatermészet iránti szenvedélyünket úgy próbáljuk meg kifejezni, hogy minden filmünkbe igyekszünk belecsempészni valami természetközelit. Ez lehet egy fűzfa alatti szerelmes csókotok megörökítése, vagy egy makró a gyűrűitekről, amint egy mohával borított sziklán ragyognak egymásra.

 
77160CD2-F7D5-420C-89C9-E5E7F4E58535.JPG

Újra élheted

Filmjeinket a legőszintébb elkapott pillanatokra építjük: a szülők boldogságtól könnybelábadt szemei a szertartás alatt vagy egy ezer szóval is felérő szoros ölelés a legjobb barátoktól - célunk, hogy akár Ti, a családotok, vagy barátaitok nézzék is az elkészült filmeteket, mindannyiótokból ugyanazt a boldogságot hozhassuk ki, amit az esküvőtök napján éreztetek.

 
Sequence 01.00_01_16_04.Still003.JPG

Emberi

Szeretnénk megismerni a történeteteket, vágyaitokat és érzéseiteket, hogy ne csupán megrendelő és szolgáltató legyünk egymás számára, hanem olyan barátok, akik ugyanolyan izgatottsággal várják csodás esküvőtök napját.

 
jasonésnicole2.jpg

Sokszínű

Fényűző borkúriákban tartott esküvőktől kezdve a mezítlábas bohém erdei szertartásokon át a Karib tenger hófehér partjain kimondott boldogító igenekig mindenhol megfordult már kicsiny csapatunk, így bárhol, bármilyen kultúrális keretek között is tervezitek összekötni életeteket, a mi tapasztalatunkra feltétel nélkül számíthattok.