Rólunk

 
Képernyőfotó 2019-09-05 - 0.53.30.png
30x40.jpg
 
 

A nevünk Zsófi & Lackó, házaspár, legjobb barátok, romantikus-szabad lelkek vagyunk és esküvői filmkészítéssel foglalkozunk.


Hétköznapjainkat szeretett, békés vidéki kuckónkban töltjük kislányunkkal, Lunával, termeléssel, önfejlesztéssel és filmjeink utómunkálataival foglalatoskodunk.
Életünkben nagy szerepet játszik a nyugalom és a hasznos időtöltés, szeretünk egymással, a családunkkal és barátainkkal világot látni, zenélni, szórakozni, tanulni, befelé tekinteni. Filmjeink elkészítéséhez és az egységes arculathoz számunkra elengedhetetlen a kiegyensúlyozott test, lélek és elme harmóniája, így olyan életet teremtettünk magunknak, amivel igazán elégedettek lehetünk és semmi sem szab gátat művészetünk gyümölcsének. Imádjuk a gyerekeket, a természetet, a friss gyümölcsöket, szeretünk élni, szeretjük, amivel foglalkozunk, szeretjük az embereket és hálásak vagyunk mindazért, hogy most ezeket a sorokat írhatjuk Nektek, akik érdeklődve olvastok kilétünkről.

Rendszeresen vezetjük social média platformjainkat, így ha szeretnétek kicsit többet megtudni rólunk, arról, hogy hogyan élünk, kattintsatok rá Instagram profiljainkra! @rimoczizsofi @laszlomarosi

 
IMG_2089.JPG
FullSizeRender 5 másolat 2.jpg
fdsfsd.jpg
FullSizeRender 5.jpg
FullSizeRender 5 másolat.jpg
fdfsd.jpg
IMG_2082.JPG
dfsf.jpg