Gyakran feltett kérdések

Filmjeink hossza
Filmjeink 3-6 perc hosszúak szoktak lenni, ezt többnyire az események mennyisége szokta befolyásolni. Hosszú, 15-30 perces filmek készítésével nem foglalkozunk.

 

Jelenlétünk az esküvőn - felszerelésünk
Mindig is fontosnak tartottuk, hogy ebben a szakmában, mint szolgáltatók, háttérben tudjunk maradni, hogy az események zavartalanul történhessenek. Kompakt technikai felszerelésünk nem tartalmaz hatalmas kamerákat és állványokat, valamint képzettségünknek hála, nálunk 1 operatőr forgat esküvőtök egész napján. A ceremóniának szentsége van, mi pedig azt szeretnénk, ha számotokra a lehető legbensőségesebb, zavartalan lenne ez az esemény. Kisméretű kameránkkal és kézi stabilizátorunkkal, 4K és lassított felvételek kíséretében dolgozunk, láthatatlanok vagyunk!

 

Rendelkezésre állásunk
Különböző csomagok helyett úgy gondoltuk, jobban örülnétek a teljes napos rendelkezésre állásunknak, így egészen a készülődésetektől kezdve a menyasszonytáncig (vagy éjféli tánc, avagy úgymond az utolsó tervezett program) számíthattok jelenlétünkre. Így még véletlenül sem kell aggódnotok a túlórák miatt! :)

 

Csak filmeztek?
Egyelőre csak filmezéssel foglalkozunk, azonban 2020-tól filmezést és fotózás együtt fogunk vállalni!

Zenei felhasználás
Filmjeinkben elhangzó zenék mindegyikénél külön megállapodás szerint fizetünk tehetséges előadóknak a licenszért, így elkerülve az esetleges jogi szabályba ütközéseket. Ezeket a zenéket mi választjuk ki gondosan a film hangulatához illően. 

 

Nyersanyag
Nyersanyagunkat szíves örömest átadjuk Nektek, hisz ez tartalmazhatja az egész verzióját közös táncotoknak, beszédeknek, esküknek és tudjuk, szeretve néznétek vissza.
Tudnotok kell, hogy ezek több 5-30 másodperces nyers felvételekből állnak, tehát színezetlen és vágatlan verzió, 50-140 GB terjedelemben. (A beszédek, táncok több percesek természetesen, nem csak pár másodpercesek). 
A nyersanyagot bizalommal adjuk át Nektek, viszont annak továbbadásához, újravágásához harmadik fél által nem járulunk hozzá.

 

Külföldön házasodunk és Titeket szeretnénk felkérni annak megörökítésére
Külföldön is vállalunk filmezést, kis csapatunk bejárta európa nagy városait és számos helyen voltunk a tengeren túlon is. Áruljátok el a részleteket és tervezzünk együtt :)!

 

Írtatok, de nem válaszoltunk
Minden levélre személyesen, bizalmasan válaszolunk, de előfordul, hogy a levelező egyben kezel több megkeresést. Hétvégéken szinte kivétel nélkül mindig esküvőn vagyunk, így emiatt is előfordulhat, hogy később válaszolunk Nektek. Ha egyáltalán nem válaszolunk egy hét után sem, kérünk Titeket, hogy küldjétek el nekünk mégegyszer a megkereséseteket! Köszönjük megtisztelő türelmeteket, minden erőnkkel a gyors, tiszta és érthető kommunikációra törekszünk!

 

Mit jelent a logótok és mit takar a nevetek?
Ha esetleg kis csapatunk már ismerős valahonnan számotokra, tudjátok, hogy a természet és a gyümölcsök szerelmesei vagyunk. Cégünk megszületésénél teljes mértékben a személyes vonatkozást tartottuk szemelőtt. Nevünk munkánk stílusát tükrözi, az organikus hatást, a természet szeretetét összevonva a filmes vásznon. Így született meg az Organik Cineworks. Logónk pedig egyik kedvenc trópusi gyümölcsünk minimalista verziója, ez a gyümölcs nem más, mint a Durian.